Pretraži sajt
%
×
Ponovo na stanju
Anua HEARTLEAF 77% clear pad za lice 160 ml
ANUA

Anua HEARTLEAF 77% clear pad za lice 160 ml

Šifra artikla: 16272
Barkod: 8809640730559

Anua Heartleaf 77% Clear Pad su blazinice natopljene sa 77% ekstrakta Heartleaf biljke koje nežno uklanjaju mrtve ćelije, smanjuju crvenilo i kontrolišu lučenje sebuma, pružajući čist i osvežen ten. Idealan za svakodnevnu upotrebu na osetljivoj i problematičnoj koži.

0,00 RSD
3.799,00 RSD
3.799,00 RSD
Ukupna ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Default
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja

Anua Heartleaf 77% Clear Pad blazinice su savršeno rešenje za svakodnevno čišćenje i eksfolijaciju kože, uz minimalnu iritaciju. Svaka blazinica je natopljena sa 77% ekstrakta Heartleaf biljke (Houttuynia Cordata), poznatog po svojim umirujućim, antiinflamatornim svojstvima. Ove blazinice pomažu u uklanjanju nečistoća, mrtvih ćelija i viška sebuma, dok istovremeno smanjuju crvenilo i iritacije. Blaga formula osigurava da su pogodne čak i za osetljivu kožu, održavajući pore čistim i kožu zdravom. Redovna upotreba ovih blazinica ostavlja kožu čistom, osveženom i mekom na dodir.

Benefiti proizvoda:

- Nežno eksfolira i uklanja mrtve ćelije kože.

- Umiruje iritacije i smanjuje crvenilo.

- Pomaže u kontroli lučenja sebuma i održavanju čistoće pora.

- Hidrira i osvežava kožu bez osećaja zatezanja.

- Pomaže u balansiranju i jačanju zaštitne barijere kože.

 

Glavni sastojci i delovanje:

  1. Heartleaf (Houttuynia Cordata) ekstrakt (77%) – Ovaj moćan prirodni sastojak umiruje kožu, smanjuje crvenilo i upale, dok pomaže u balansiranju sebuma i čišćenju pora. Idealno za osetljivu kožu.
  2. Beta-glukan – Hidrirajući i umirujući sastojak koji jača zaštitni sloj kože, smanjuje iritacije i pomaže koži da zadrži vlagu.
  3. Madecassoside – Pomaže u sužavanju pora i smirivanju upala, što je idealno za kožu sklonu aknama i nepravilnostima.

 

Ove blazinice su savršen izbor za one koji žele da osveže i pročiste kožu bez jakih hemijskih eksfolijanata, pružajući umirivanje i dubinsko čišćenje pora uz minimalnu iritaciju.

 

Sastav naznačen na pakovanju.

Zemlja proizvodnje: Koreja 

Uvoznik: Le-Co, Tome Živanovića 79, Paraćin

Tel/fax:(+381)035/562-999

Godina uvoza: 2024.

Rok trajanja utisnut na ambalaži.

Namenjen:

- Osobama sa osetljivom i iritiranom kožom – Heartleaf ekstrakt umiruje kožu, smanjuje crvenilo i iritacije, što ih čini idealnim za osetljivu kožu.

- Masnom i kombinovanom tipu kože – Blazinice pomažu u kontroli viška sebuma i održavanju čistih pora, smanjujući masni sjaj i pojavu mitisera.

- Koži sklonoj aknama i zapušenim porama –Eksfolijacija koju ove blazinice pružaju pomaže u uklanjanju mrtvih ćelija i nečistoća koje mogu začepiti pore i izazvati akne. Umirujući sastojci smanjuju upale i crvenilo povezano sa aknama.

- Osobama koje traže blagi eksfolijant – Blazinice pružaju nježnu, svakodnevnu eksfolijaciju bez iritacija, što ih čini pogodnim za sve tipove kože, posebno za one sa osetljivom kožom.

Ove blazinice su savršen izbor za one koji žele da osveže i pročiste kožu bez jakih hemijskih eksfolijanata, pružajući umirivanje i dubinsko čišćenje pora uz minimalnu iritaciju.

Način upotrebe:

  1. Nakon čišćenja lica, uzmite jednu blazinicu i nežno obrišite celo lice, izbegavajući područje oko očiju.

  2. Blazinice se mogu koristiti ujutro i uveče kao deo rutine čišćenja ili toniranja.

  3. Nakon upotrebe, nastavite sa serumom i hidratantnom kremom.

  4. Ne ispirati nakon nanošenja.

Houttuynia Cordata Extract (77%), Water, Gluconolactone, Propanediol, Tromethamine, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Betaine, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/​VP Copolymer, Ulmus Davidiana Root Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Coix Lacryma-Jobi Ma-Yuen Seed Extract, Portulaca Oleracea Extract, Centella Asiatica Extract, Madecassoside, Asiatic Acid, Asiaticoside, Madecassic Acid, Sodium Phytate

ANUA

Anua je brend posvećen prirodnoj i efikasnoj nezi kože, koji se temelji na verovanju da je zdravlje kože odraz zdravog načina života. Njihova filozofija se fokusira na korišćenje prirodnih sastojaka, inovativnih formula i naučno potvrđenih pristupa kako bi se pružili proizvodi koji su sigurni, efikasni i pogodni za sve tipove kože. Anua se ponosi transparentnošću svojih sastojaka i načinom proizvodnje, osiguravajući da korisnici znaju šta stavljaju na svoju kožu. Misija brenda Anua je da obezbedi visokokvalitetne proizvode za negu kože koji kombinuju prirodne sastojke sa modernom tehnologijom, pružajući korisnicima rešenja za različite kožne probleme. Anua teži da unapredi kvalitet života ljudi, ne samo kroz efikasnu negu kože, već i kroz edukaciju o pravilnoj upotrebi proizvoda i razumevanju sastojaka. Brend se obavezuje da će biti pristupačan, omogućavajući svima da se osećaju lepo i samopouzdano u svojoj koži. Vizija Anua brenda je da postane globalni lider u industriji nege kože, poznat po svojoj predanosti prirodnosti, efikasnosti i održivosti. Anua teži da inspiriše ljude da prihvate svoje prirodne lepote i da se brinu o svojoj koži na zdrav i održiv način. Brend se fokusira na inovacije, istraživanje i razvoj, kako bi kontinuirano poboljšavao svoje proizvode i pružao korisnicima najnovije trendove i rešenja u nezi kože.

Anua se takođe zalaže za očuvanje prirodnog okruženja, koristeći održive prakse u proizvodnji i pakovanju svojih proizvoda, čime doprinosi boljoj budućnosti za našu planetu. Kroz svoju posvećenost kvalitetu, inovacijama i održivosti, Anua stvara proizvode koji ne samo da neguju kožu, već i doprinose zdravijem i lepšem svetu.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Toneri, tonici i esencije
Koraci korejske kozmetike KORAK 4 TONIRANJE
Brendovi ANUA
Karakteristike DERMATOLOŠKI TESTIRANO
Glavna Namena SVI TIPOVI KOŽE
Namena HIDRATACIJA
Sekundarna Kategorija NEGA I TRETMANI LICA
Uzrast 18+
Vrsta proizvoda TONERI,TONICI I ESENCIJE

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Efikasne piling jastučići za pročišćavanje pora i smanjenje viška sebuma....
Cena 3.229,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Intenzivno hidrirajući tonik sa trostrukim kolagenom koji vraća elastičnost i prirodni ...
Cena 2.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Anua Heartleaf 77% tonik umiruje kožu i smanjuje crvenilo, pružajući osveženje i hidrat...
Cena 2.389,00 RSD
Sačuvano u omiljne
TIRTIR Milk Skin Toner Light je vaša nova tajna za dubinsku hidrataciju i postiz...
Cena 3.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ovaj esencija-tonik je osmišljen da poboljša sjaj i hidrataciju kože. Sad...
Cena 2.899,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ovaj tonik je idealan za osetljivu i aknama sklonu kožu, pružajući duboko umirujuće dej...
Cena 3.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Oporavak i hidratacija u jednom koraku DR JART+ Cicapair Toner je inovativno reš...
Cena 4.799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Common Lab Vitamin C Brightening Peeling Toner je osvežavajući toner koji pomaže u ukla...
Cena 1.835,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Mediheal Collagen Ampoule Pad je tonirani tupfer prepun ekstrakta kolagena, b...
Cena 2.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Rešenje za čistu i mirnu kožu! Ovi jastučići, obogaćeni TeatreePair™ komp...
Cena 2.599,00 RSD