Pretraži sajt
%
×
Ponovo na stanju
TIRTIR Milk Skin Toner Light 150ml
TIRTIR

TIRTIR Milk Skin Toner Light 150ml

Šifra artikla: 16237
Barkod: 8809928133812

TIRTIR Milk Skin Toner Light je vaša nova tajna za dubinsku hidrataciju i postizanje blistavog, "glass skin" izgleda. Ovaj tonik ne samo da efikasno hidrira kožu, već i umiruje, čineći da se vaša koža oseća svežom i revitalizovanom. Njegova lagana formula idealna je za sve tipove kože, a posebno za one koji se bore s suvoćom i umorom.

0,00 RSD
3.599,00 RSD
3.599,00 RSD
Ukupna ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Default
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja

TIRTIR Milk Skin Toner Light je vaša nova tajna za dubinsku hidrataciju i postizanje blistavog, "glass skin" izgleda. Ovaj tonik ne samo da efikasno hidrira kožu, već i umiruje, čineći da se vaša koža oseća svežom i revitalizovanom. Njegova lagana formula idealna je za sve tipove kože, a posebno za one koji se bore s suvoćom i umorom.

Karakteristike i benefiti:

- Dubinska hidratacija: Obogaćen panthenolom i ceramidima, tonik zadržava vlagu i jača zaštitnu barijeru kože, čime smanjuje suvoću i iritacije.

- Niacinamid: Ova ključna komponenta smanjuje tamne mrlje, crvenilo i neujednačen ten, pružajući vam osvežen i blistav izgled.

- Prirodni ekstrakti: Infuzija ekstrakta kamilice i rižinog mekinja daje trenutni sjaj, dok umiruje kožu i smanjuje iritacije.

- Etika i bezbednost: Tonik je bez alkohola, parabena i mirisa, što ga čini pogodnim za sve tipove kože, uključujući osetljivu kožu. Takođe nije testiran na životinjama, što odražava našu posvećenost etičkim praksama.

Šta rešava:
Ovaj tonik se fokusira na probleme kao što su suvoća, crvenilo i neujednačen ten, pružajući rešenja koja će vašu kožu učiniti zdravijom i blistavijom.

Započnite svoju transformaciju kože već danas uz TIRTIR Milk Skin Toner Light – vaš korak ka savršenom "glass skin" izgledu

 

Sastav utisnut na pakovanju.

Zemlja proizvodnje: Koreja 

Uvoznik: Le-Co, Tome Živanovića 79, Paraćin

Tel/fax:(+381)035/562-999

Godina uvoza: 2024

Rok trajanja: utisnut na ambalaži

TIRTIR Milk Skin Toner Light je savršen izbor za sve koji žele poboljšati hidrataciju kože i postići savršeni, sjajni izgled. Idealno za osobe sa suvom, umornom ili osetljivom kožom, aliga mogu koristiti svi tipovi kože.

Nakon čišćenja lica, nanesite tonik na blazinicu ili direktno na kožu i nežno tapkajte kako biste ga upili. Koristite ga ujutru i uveče kao deo svoje svakodnevne rutine za negu kože, i posmatrajte kako vaša koža postaje sve blistavija i zdravija.

Water, Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, Anthemis Nobilis Flower Extract, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Styrene/VP Copolymer, Panthenol, Allantoin, Betaine, Sodium PCA, Adenosine, Disodium EDTA, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Arginine, Carbomer, Centella Asiatica Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Amaranthus Caudatus Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Veronica Officinalis Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Beta-Glucan, Laminaria Japonica Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Ceramide NP, Copper Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8

TIRTIR

U užurbanim ulicama Seula, Južna Koreja, TIRTIR se pojavljuje kao svetionik inovacija i lepote u nezi kože. Osnovan od strane tima strastvenih stručnjaka 2015. godine, put brenda započeo je s jednostavnom, ali moćnom vizijom: da revolucionira negu kože kombinovanjem najboljeg iz prirode i nauke. Sa posvećenošću izvrsnosti i neumornim težnjama ka savršenstvu, TIRTIR je krenuo u stvaranje proizvoda koji ne samo da pružaju vidljive rezultate, već i neguju i poštuju kožu.

Od skromnih početaka, TIRTIR se razvija u poznat brend za negu kože, proslavljen zbog svoje posvećenosti kvalitetu i zadovoljstvu kupaca. Tokom godina, kompanija je neprekidno usavršavala i poboljšavala svoje proizvode, koristeći savremene formule i prirodne sastojke kako bi se rešili različiti problemi u nezi kože. Pažljivo slušajući potrebe i povratne informacije svojih kupaca, brend je prilagodio svoju ponudu kako bi pružio rešenja koja promovišu zdravu, blistavu kožu za sve. Sa fokusom na inovacije, integritet i inkluzivnost, brend ostaje posvećen osnaživanju pojedinaca širom sveta da prihvate svoju prirodnu lepotu i sjaje iznutra.

Karakteristika Vrednost
Kategorija TONERI,TONICI I ESENCIJE
Koraci korejske kozmetike KORAK 7 HIDRIRANJE KOŽE
Brendovi TIRTIR
Karakteristike BEZ VEŠTAČKIH BOJA
Specifičnosti BEZ ALKOHOLA
Glavna Namena SVI TIPOVI KOŽE
Namena SVI TIPOVI KOŽE
Sekundarna Kategorija NEGA I TRETMANI LICA
Uzrast 16+
Vrsta proizvoda TONERI,TONICI I ESENCIJE

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Ovaj esencija-tonik je osmišljen da poboljša sjaj i hidrataciju kože. Sad...
Cena 2.899,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ovaj tonik je idealan za osetljivu i aknama sklonu kožu, pružajući duboko umirujuće dej...
Cena 3.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Oporavak i hidratacija u jednom koraku DR JART+ Cicapair Toner je inovativno reš...
Cena 4.799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Common Lab Vitamin C Brightening Peeling Toner je osvežavajući toner koji pomaže u ukla...
Cena 1.835,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Mediheal Collagen Ampoule Pad je tonirani tupfer prepun ekstrakta kolagena, b...
Cena 2.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Prosecna ocena:
glas
1
glas
1
Vaša tajna za besprekornu kožu! Ovi jastučići su obogaćeni moćnim Madecassoside...
Cena 2.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Rešenje za čistu i mirnu kožu! Ovi jastučići, obogaćeni TeatreePair™ komp...
Cena 2.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Mary&May Vegan Blackberry Complex Cream Essence je višenamenski proizvod koji k...
Cena 3.329,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Osvežite i posvijetlite kožu uz SKINMISO Pure Vitamin C Toner. Ovaj tonik sadrži vitami...
Cena 2.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Dnevna lagana emulzija za umirenje problematične kože.
Cena 2.519,00 RSD