Pretraži sajt
%
×
Ponovo na stanju
ANUA Niacinamide 10% + TXA 4% Serum 30ml
ANUA

ANUA Niacinamide 10% + TXA 4% Serum 30ml

Šifra artikla: 16274
Barkod: 8809640734526

Anua Niacinamide 10% + TXA 4% Serum pomaže u ujednačavanju tena, smanjenju tamnih fleka i regulaciji sebuma, pružajući blistavu i zdravu kožu. Kombinacija moćnih sastojaka čini ovaj serum idealnim za sve tipove kože, posebno one sa nepravilnostima i hiperpigmentacijom.

0,00 RSD
3.399,00 RSD
3.399,00 RSD
Ukupna ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Default
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja

Anua Niacinamide 10% + TXA 4% Serum je formulisan da cilja na višestruke probleme kože, uključujući tamne fleke, hiperpigmentaciju, neujednačen ten i preterano lučenje sebuma. Sa 10% niacinamida, poznatim po sposobnosti da smanjuje nepravilnosti i poboljša teksturu kože, ovaj serum pomaže u balansiranju kože i smirivanju upala. Pored toga, 4% traneksamične kiseline (TXA) efikasno smanjuje pojavu tamnih mrlja i hiperpigmentacije, vraćajući koži prirodan sjaj i ujednačen ton. Ova formula je dovoljno blaga da se koristi svakodnevno, ali dovoljno snažna da pokaže rezultate u poboljšanju tena i smanjenju crvenila.

Benefiti proizvoda:

- Smanjuje pojavu tamnih mrlja i hiperpigmentaciju.

- Ujednačava ten i poboljšava blistavost kože.

- Reguliše lučenje sebuma, smanjujući sjaj i nepravilnosti.

- Umiruje upale i smanjuje crvenilo.

- Poboljšava teksturu kože, čineći je glatkom i ujednačenom.

 

Glavni sastojci i delovanje:

  1. Niacinamide (10%) – Ova forma vitamina B3 smanjuje lučenje sebuma, pomaže u smanjenju akni i mitisera, ujednačava ten i smanjuje izgled proširenih pora. Takođe pomaže u jačanju barijere kože, što rezultira zdravijom kožom.
  2. Traneksamična kiselina (TXA 4%) – Moćan sastojak za tretman hiperpigmentacije i tamnih mrlja. TXA deluje tako što inhibira procese u koži koji izazivaju prekomernu proizvodnju melanina, pomažući da se tamne fleke posvetle i smanji pojava novih mrlja.
  3. Beta-glukan – Hidrirajući sastojak koji umiruje kožu i pomaže u obnovi njenog zaštitnog sloja, smanjujući iritacije i crvenilo.

 

Sastav naznačen na pakovanju.

Zemlja proizvodnje: Koreja 

Uvoznik: Le-Co, Tome Živanovića 79, Paraćin

Tel/fax:(+381)035/562-999

Godina uvoza: 2024.

Rok trajanja utisnut na ambalaži.

Namenjen:

- Osobama sa neujednačenim tenom i tamnim mrljama – Zahvaljujući niacinamidu i TXA, serum je idealan za one koji se bore sa hiperpigmentacijom, flekama od sunca ili akni.

- Koži sklonoj aknama i masnoj koži – Niacinamid pomaže u kontroli sebuma i smirivanju upala, čime doprinosi čistijoj koži.

- Osobama sa proširenim porama – Serum pomaže u smanjivanju izgleda pora i poboljšava teksturu kože.

- Koži sa crvenilom i iritacijama – Smanjuje crvenilo i jača zaštitnu barijeru kože.

Način upotrebe:

  1. Na čistu i toniranu kožu nanesite nekoliko kapi seruma.
  2. Nežno ga umasirajte u lice dok se potpuno ne upije.
  3. Nastavite sa kremom ili drugim proizvodima za negu kože.
  4. Koristite serum ujutro i/ili uveče, uz obaveznu upotrebu SPF-a tokom dana zbog prisustva aktivnih sastojaka.

Water, Glycerin, Niacinamide, Tranexamic Acid, Butylene Glycol, Diethoxyethyl Succinate, 1,2-Hexanediol, Arbutin, Sodium Hyaluronate, Alpha-Arbutin, Coccinia Indica Fruit Extract, Eclipta Prostrata Extract, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Prunus Persica (Peach) Flower Extract, Camellia Sinensis Seed Oil, Yeast Ferment Extract, Centella Asiatica Extract, Artemisia Princeps Leaf Extract, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Hyaluronic Acid, Pentylene Glycol, Betaine Salicylate, Sucrose Palmitate, Hydrogenated Lecithin, Gellan Gum, Sodium Phytate, Cellulose, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, Cyanocobalamin, Polyglutamic Acid, 3-0-Ethyl Ascorbic Acid, Ceramide NP, Dextrin, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Dimethylsilanol Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate Dimethylsilanol, Sodium Acetylated Hyaluronate, Xanthan Gum

ANUA

Anua je brend posvećen prirodnoj i efikasnoj nezi kože, koji se temelji na verovanju da je zdravlje kože odraz zdravog načina života. Njihova filozofija se fokusira na korišćenje prirodnih sastojaka, inovativnih formula i naučno potvrđenih pristupa kako bi se pružili proizvodi koji su sigurni, efikasni i pogodni za sve tipove kože. Anua se ponosi transparentnošću svojih sastojaka i načinom proizvodnje, osiguravajući da korisnici znaju šta stavljaju na svoju kožu. Misija brenda Anua je da obezbedi visokokvalitetne proizvode za negu kože koji kombinuju prirodne sastojke sa modernom tehnologijom, pružajući korisnicima rešenja za različite kožne probleme. Anua teži da unapredi kvalitet života ljudi, ne samo kroz efikasnu negu kože, već i kroz edukaciju o pravilnoj upotrebi proizvoda i razumevanju sastojaka. Brend se obavezuje da će biti pristupačan, omogućavajući svima da se osećaju lepo i samopouzdano u svojoj koži. Vizija Anua brenda je da postane globalni lider u industriji nege kože, poznat po svojoj predanosti prirodnosti, efikasnosti i održivosti. Anua teži da inspiriše ljude da prihvate svoje prirodne lepote i da se brinu o svojoj koži na zdrav i održiv način. Brend se fokusira na inovacije, istraživanje i razvoj, kako bi kontinuirano poboljšavao svoje proizvode i pružao korisnicima najnovije trendove i rešenja u nezi kože.

Anua se takođe zalaže za očuvanje prirodnog okruženja, koristeći održive prakse u proizvodnji i pakovanju svojih proizvoda, čime doprinosi boljoj budućnosti za našu planetu. Kroz svoju posvećenost kvalitetu, inovacijama i održivosti, Anua stvara proizvode koji ne samo da neguju kožu, već i doprinose zdravijem i lepšem svetu.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Serumi za lice - Ampule
Koraci korejske kozmetike KORAK 6 SERUMI I AMPULE
Brendovi ANUA
Karakteristike DERMATOLOŠKI TESTIRANO
Glavna Namena SVI TIPOVI KOŽE
Namena HIDRATACIJA
Sekundarna Kategorija NEGA I TRETMANI LICA
Uzrast 16+
Vrsta proizvoda SERUMI / AMPULE ZA LICE

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
VT COSMETICS Reedle Shot 300 je snažna esencija koja koristi naprednu tehnologiju Cica ...
Cena 5.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
VT COSMETICS Reedle Shot 100 je esencija koja koristi revolucionarnu tehnologiju Cica R...
Cena 3.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
VT COSMETICS Reedle Shot 50 je inovativna esencija koja koristi Cica Reedle™ tehn...
Cena 3.899,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Postignite mladalački sjaj i elastičnost kože uz Triple Collagen Serum, formulisan da d...
Cena 3.899,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Regenerišite i osvežite predeo oko očiju uz Beauty of Joseon Revive Eye Serum sa...
Cena 2.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Postignite prirodni sjaj uz Beauty of Joseon Glow Serum sa propolisom i niacinamidom! H...
Cena 2.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Look at Me Teen Again Peptide+Collagen dnevni serum za lice kombinuje moć peptida i kol...
Cena 1.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
TIRTIR SOS Serum je ultimativni booster hidratacije koji vaša koža čeka. Ova ino...
Cena 4.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
TIRTIR Ceramic Milk Ampoule je inovativni eliksir koji transformiše vašu ...
Cena 4.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Otkrijte moć transformacije vaše kože uz SOME BY MI Serum Light AHA BHA PHA CICA...
Cena 3.299,00 RSD