Pretraži sajt
%
×
Ponovo na stanju
TIRTIR SOS Serum 50ml
TIRTIR

TIRTIR SOS Serum 50ml

Šifra artikla: 16238
Barkod: 8809679690039

TIRTIR SOS Serum je ultimativni booster hidratacije koji vaša koža čeka. Ova inovativna formula, obogaćena polyglutamic acid (PGA), donosi izvanredno dubinsko hidriranje, ostavljajući vašu kožu blistavom, revitalizovanom i punom života. Idealna je za sve koji žele brzo rešavanje problema sa suvom kožom i postizanje savršenog izgleda.

0,00 RSD
4.099,00 RSD
4.099,00 RSD
Ukupna ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Default
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja

TIRTIR SOS Serum je ultimativni booster hidratacije koji vaša koža čeka. Ova inovativna formula, obogaćena polyglutamic acid (PGA), donosi izvanredno dubinsko hidriranje, ostavljajući vašu kožu blistavom, revitalizovanom i punom života. Idealna je za sve koji žele brzo rešavanje problema sa suvom kožom i postizanje savršenog izgleda.

Karakteristike i benefiti:

Izvanredna hidratacija: Polyglutamic acid drži do 10 puta više vode od hijaluronske kiseline, pružajući intenzivno i dugotrajno hidriranje koje vaša koža zaslužuje.

Prirodni sjaj i umirujuće delovanje: Ekstrakti hamamelisa i kamilice revitalizuju umornu kožu, umanjujući pore i poboljšavajući elastičnost, dok joj daju prirodnu blistavost.

Podsticaj za kolagen: Sadrži Acetyl Hexapeptide-8, funkcionalni peptid koji podstiče proizvodnju kolagena, pomažući u smanjenju znakova starenja i poboljšanju tonusa kože.

Blaga i hipoalergena formula: Ovaj serum je napravljen od nežnih veganskih sastojaka, što ga čini savršenim rešenjem za osetljivu kožu. Njegova ne-lepljiva formula čuva pore čistima i srećnima.

Šta rešava:
TIRTIR SOS Serum fokusira se na problem suve, umorne i bezsjajne kože, nudeći rešenje koje dubinski hidrira i revitalizuje kožu, vraćajući joj mladalački izgled.

 

Otkrijte skrivenu snagu hidratacije s TIRTIR SOS Serumom – vaša tajna za blistavu, zdravu kožu!

 

Sastav utisnut na pakovanju.

Zemlja proizvodnje: Koreja 

Uvoznik: Le-Co, Tome Živanovića 79, Paraćin

Tel/fax:(+381)035/562-999

Godina uvoza: 2024

Rok trajanja: utisnut na ambalaži

Ovaj serum je idealan za sve tipove kože, posebno za one koji se bore sa suvoćom, opadanjem elastičnosti i zasićenom, umornom kožom. Savršen je za svakodnevnu upotrebu i kao dodatak rutini nege kože.

Nakon čišćenja lica, nanesite nekoliko kapi seruma na dlanove i nežno tapkajte u kožu lica i vrata. Možete ga koristiti ujutro i uveče, a posebno je delotvoran kada se blenda s vašim osnovnim šminkanjem za postizanje dewy izgleda.

Centella Asiatica Leaf Water, Glycerin, Butylene Glycol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, 1,2-Hexanediol, Arginine, Carbomer, Cetyl Ethylhexanoate, Caprylyl Glycol, Sophora Flavescens Root Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, C12-14 Pareth-12, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Betaine, Centella Asiatica Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Allantoin, Panthenol, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Disodium EDTA, Chamaecyparis Obtusa Water, Spirodela Polyrhiza Extract, Alteromonas Ferment Extract, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Squalane, Phellinus Linteus Extract, Portulaca Oleracea Extract, Sodium PCA, Sodium PCA, Beta-Glucan, Sodium Hyaluronate, Xylitol

TIRTIR

U užurbanim ulicama Seula, Južna Koreja, TIRTIR se pojavljuje kao svetionik inovacija i lepote u nezi kože. Osnovan od strane tima strastvenih stručnjaka 2015. godine, put brenda započeo je s jednostavnom, ali moćnom vizijom: da revolucionira negu kože kombinovanjem najboljeg iz prirode i nauke. Sa posvećenošću izvrsnosti i neumornim težnjama ka savršenstvu, TIRTIR je krenuo u stvaranje proizvoda koji ne samo da pružaju vidljive rezultate, već i neguju i poštuju kožu.

Od skromnih početaka, TIRTIR se razvija u poznat brend za negu kože, proslavljen zbog svoje posvećenosti kvalitetu i zadovoljstvu kupaca. Tokom godina, kompanija je neprekidno usavršavala i poboljšavala svoje proizvode, koristeći savremene formule i prirodne sastojke kako bi se rešili različiti problemi u nezi kože. Pažljivo slušajući potrebe i povratne informacije svojih kupaca, brend je prilagodio svoju ponudu kako bi pružio rešenja koja promovišu zdravu, blistavu kožu za sve. Sa fokusom na inovacije, integritet i inkluzivnost, brend ostaje posvećen osnaživanju pojedinaca širom sveta da prihvate svoju prirodnu lepotu i sjaje iznutra.

Karakteristika Vrednost
Kategorija Serumi za lice - Ampule
Koraci korejske kozmetike KORAK 7 HIDRIRANJE KOŽE
Brendovi TIRTIR
Karakteristike BEZ VEŠTAČKIH BOJA
Specifičnosti BEZ ALKOHOLA
Glavna Namena SVI TIPOVI KOŽE
Namena PROBLEMATIČNA KOŽA
Uzrast 16+
Vrsta proizvoda SERUMI / AMPULE ZA LICE

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Look at Me Teen Again Peptide+Collagen dnevni serum za lice kombinuje moć peptida i kol...
Cena 1.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
TIRTIR Ceramic Milk Ampoule je inovativni eliksir koji transformiše vašu ...
Cena 4.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Otkrijte moć transformacije vaše kože uz SOME BY MI Serum Light AHA BHA PHA CICA...
Cena 3.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Common Lab Vitamin C Brightening Sun Serum pruža visoku zaštitu od UV zračenja s...
Cena 1.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ova ampula je dizajnirana da osvetli kožu i poboljša njen izgled bogatom i razno...
Cena 1.715,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Luksuzan i hranljiv dodatak rutini nege kože. Osnovni sastojak je ulje jojobe, poznato ...
Cena 1.095,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Revolucionarno rešenje za negu kože dizajnirano da zaštiti prirodnu barij...
Cena 1.095,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Sunkissed serum za tamnjenje sa hijaluronskom kiselinom je savršen ako tražite p...
Cena 1.425,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Unesite snagu prirode u svoju rutinu nege uz Mary&May Idebenone+Blackberry Complex ...
Cena 2.589,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Smanjite pore uz SKINMISO Pore Corset Serum. Ovaj serum ciljano smanjuje veličinu pora ...
Cena 3.779,00 RSD