Pretraži sajt
%
×
Ponovo na stanju
TIRTIR Mask Fit Red Cusion 24W Soft Beige 18gr
TIRTIR

TIRTIR Mask Fit Red Cusion 24W Soft Beige 18gr

Šifra artikla: 16235
Barkod: 8809928133874

Otkrijte savršenu pokrivenost sa TIRTIR Mask Fit Red Cushion! Ovaj inovativni cusion puder sa jastučićem je vaša tajna za besprekornu kožu koja traje. Sa neodoljivom teksturom koja se lako nanosi, pruža pokrivenost koja se može graditi, tako da možete prilagoditi izgled od prirodnog do glamuroznog.

0,00 RSD
2.899,00 RSD
2.899,00 RSD
Ukupna ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Default
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja

Otkrijte savršenu pokrivenost sa TIRTIR Mask Fit Red Cushion! Ovaj inovativni cusion puder sa jastučićem je vaša tajna za besprekornu kožu koja traje. Sa neodoljivom teksturom koja se lako nanosi, pruža pokrivenost koja se može graditi, tako da možete prilagoditi izgled od prirodnog do glamuroznog.

Karakteristike i koristi:

Dugotrajna pokrivenost: Ova formulacija nudi do 72 sata dugotrajne pokrivenosti, eliminišući brige o razmazivanju, neurednosti, pucanju ili stvaranju fleka tokom dana. Savršeno prikriva crvenilo, mrlje i podočnjake, ostavljajući kožu blistavom i bez mana.

Lagana i prozračna tekstura: TIRTIR Mask Fit Red Cushion je izuzetno lagan, omogućavajući koži da diše dok pruža savršenu pokrivenost. Zaboravite na teške slojeve šminke - vaša koža će izgledati prirodno i zdravo.

Nahranite svoju kožu: Infuziran ekstraktima hibiskusa i crvenog propolisa, ovaj puder ne samo da pruža savršenu pokrivenost, već i poboljšava elastičnost kože. Osvežava kožu i doprinosi njenoj prirodnoj lepoti.

Precizna aplikacija: Jastučić sa oblikom jajeta omogućava lako nanošenje, dosežući i najteže dostupna mesta poput nosa, očiju i usana. Takođe se lako čisti, čime osigurava da vaš makeup alati ostanu u savršenom stanju.

Uz TIRTIR Mask Fit Red Cushion, vaša koža će biti sjajna, hidrirana i besprekorno ujednačena. Isprobajte ga odmah i otkrijte tajnu savršene kože!

 

Sastav utisnut na pakovanju.

Zemlja proizvodnje: Koreja 

Uvoznik: Le-Co, Tome Živanovića 79, Paraćin

Tel/fax:(+381)035/562-999

Godina uvoza: 2024

Rok trajanja: utisnut na ambalaži

TIRTIR Mask Fit Red Cushion je idealan za sve tipove kože, posebno za one koji traže dugotrajnu, prirodnu pokrivenost uz dodatnu negu. Savršen je za svakodnevnu upotrebu, kao i za posebne prilike.

Nanesite malu količinu podloge na puff i tapkajte po licu, počevši od sredine prema spoljnim ivicama. Za dodatnu pokrivenost, nanesite više slojeva prema potrebi. Održavajte puff čistim za optimalne rezultate i dugotrajnu upotrebu.

Water, cyclopentasiloxane, titanium dioxide (ci 77891), trimethylsiloxysilicate, propanediol, iron oxides (ci 77492), isododecane, diphenylsiloxy phenyl trimethicone, methyl trimethicone, niacinamide, peg-10 dimethicone, dimethicone, octyldodecanol, polyglyceryl-3 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, peg/ppg-18/18 dimethicone, 1,2-hexanediol, haematococcus pluvialis oil, hibiscus sabdariffa flower extract, rosa rugosa flower extract, pancratium maritimum extract, nymphaea alba flower extract, propolis extract, magnesium sulfate, disteardimonium hectorite, aluminum hydroxide, stearic acid, polyhydroxystearic acid, triethoxycaprylylsilane, alumina, polyglyceryl-4 isostearate, isopropyl titanium triisostearate, neopentyl glycol diethylhexanoate, adenosine, trisodium ethylenediamine disuccinate, polymethyl methacrylate, butylene glycol, glycerin, dipropylene glycol, sodium palmitoyl proline, cetearyl dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, astaxanthin, potassium sorbate, fragrance(parfum), iron oxides (ci 77491), iron oxides (ci 77499).

TIRTIR

U užurbanim ulicama Seula, Južna Koreja, TIRTIR se pojavljuje kao svetionik inovacija i lepote u nezi kože. Osnovan od strane tima strastvenih stručnjaka 2015. godine, put brenda započeo je s jednostavnom, ali moćnom vizijom: da revolucionira negu kože kombinovanjem najboljeg iz prirode i nauke. Sa posvećenošću izvrsnosti i neumornim težnjama ka savršenstvu, TIRTIR je krenuo u stvaranje proizvoda koji ne samo da pružaju vidljive rezultate, već i neguju i poštuju kožu.

Od skromnih početaka, TIRTIR se razvija u poznat brend za negu kože, proslavljen zbog svoje posvećenosti kvalitetu i zadovoljstvu kupaca. Tokom godina, kompanija je neprekidno usavršavala i poboljšavala svoje proizvode, koristeći savremene formule i prirodne sastojke kako bi se rešili različiti problemi u nezi kože. Pažljivo slušajući potrebe i povratne informacije svojih kupaca, brend je prilagodio svoju ponudu kako bi pružio rešenja koja promovišu zdravu, blistavu kožu za sve. Sa fokusom na inovacije, integritet i inkluzivnost, brend ostaje posvećen osnaživanju pojedinaca širom sveta da prihvate svoju prirodnu lepotu i sjaje iznutra.

Karakteristika Vrednost
Kategorija KREME ZA LICE
Brendovi TIRTIR
Karakteristike BEZ ALKOHOLA
Specifičnosti BEZ PARABENA
Glavna Namena PIGMENTACIJA
Namena SVI TIPOVI KOŽE
Sekundarna Kategorija NEGA I TRETMANI LICA
Uzrast 16+
Vrsta proizvoda KREME ZA LICE

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Hidratacija na prvom mestu! Look at Me Teen Again Peptide+Collagen dnevna krema donosi ...
Cena 1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Otkrijte savršenu pokrivenost sa TIRTIR Mask Fit Red Cushion! Ovaj inovativni cu...
Cena 2.899,00 RSD
Sačuvano u omiljne
TIRTIR Ceramic Cream je bogata, hidratantna krema koja osigurava besprekornu hidratacij...
Cena 3.799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
TIRTIR Mask Fit Red Mini Cushion je vrhunski tečni cusion puder  koja pruža bespre...
Cena 1.799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Maksimalna regeneracija i umirenje za iritiranu Kožu DR JART+ Cicapair Intensive Soothi...
Cena 5.289,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Uživajte u blistavoj i osveženoj koži uz COMMON LABS Vitamin C Brightening Gel KREMI! ...
Cena 1.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Otkrijte tajnu mladolike i blistave kože uz Mary&May Idebenone Blackberry Intense K...
Cena 3.025,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Mary&May Sensitive Soothing Gel Cream je umirujuća gel krema dizajnirana za osetlji...
Cena 2.929,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Regenerišite vašu kožu tokom noći uz SKINMISO Pore Zero Night Cream. Ova ...
Cena 3.779,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Hidrirajte i posvetlite vašu kožu uz SKINMISO Pure Vitamin C Cream. Ova krema bo...
Cena 2.689,00 RSD