Pretraži sajt
%
×
Ponovo na stanju
TIRTIR Collagen Power Lifting Eye Cream 15 ml
TIRTIR

TIRTIR Collagen Power Lifting Eye Cream 15 ml

Šifra artikla: 16231
Barkod: 8809679699995

TIRTIR Collagen Power Lifting Eye Cream je revolucionarna krema za područje oko očiju koja pruža sveobuhvatnu negu i revitalizaciju. Formulirana sa snažnim sastojcima, ova krema je idealna za borbu protiv znakova starenja, umora i tamnih krugova, ostavljajući vašu kožu oko očiju mladalačkom i blistavom.

0,00 RSD
3.199,00 RSD
3.199,00 RSD
Ukupna ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
  • Default
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja

TIRTIR Collagen Power Lifting Eye Cream je revolucionarna krema za područje oko očiju koja pruža sveobuhvatnu negu i revitalizaciju. Formulirana sa snažnim sastojcima, ova krema je idealna za borbu protiv znakova starenja, umora i tamnih krugova, ostavljajući vašu kožu oko očiju mladalačkom i blistavom.

Karakteristike i benefiti:

Bogata hranljivim sastojcima: Ova krema sadrži niacinamid i vegan kolagen, koji pomažu u poboljšanju čvrstoće i elastičnosti kože, smanjujući pojavu finih linija i bora.

Smanjenje tamnih krugova: Vitamin C u formuli aktivno deluje na smanjenje tamnih krugova i ujednačavanje tonusa kože, pružajući osvežavajući izgled očiju.

Povećana elastičnost: Napredna mešavina peptida stimuliše proizvodnju kolagena, što pomaže u očuvanju mladalačkog izgleda i poboljšanju elastičnosti kože.

Jednostavna primena: Krema dolazi sa inovativnim aplikatorom u obliku rolon, koji omogućava laganu i preciznu primenu. Ovaj aplikator takođe pomaže u smanjenju otoka i promoviše bolju apsorpciju.

Osvežavajuća tekstura: Krema ima laganu, vodenu teksturu koja se lako upija u kožu, ostavljajući je osveženu i hidriranom bez težine.

Šta rešava:
TIRTIR Collagen Power Lifting Eye Cream efikasno rešava probleme umorne i suve kože oko očiju, smanjujući vidljivost tamnih krugova, otečenosti i znakova starenja.

Otkrijte tajnu mladalačkog izgleda sa TIRTIR Collagen Power Lifting Eye Cream – vaša savršena zaštita za područje oko očiju!

 

Sastav utisnut na pakovanju.

Zemlja proizvodnje: Koreja 

Uvoznik: Le-Co, Tome Živanovića 79, Paraćin

Tel/fax:(+381)035/562-999

Godina uvoza: 2024

Rok trajanja: utisnut na ambalaži

Ova krema je idealna za sve tipove kože, posebno za one sa osetljivim područjem oko očiju. Pogodna je za svakodnevnu upotrebu, kao deo vaše jutarnje i večernje rutine.

Nanesite malu količinu kreme na područje oko očiju koristeći rolon aplikator, koristeći pokrete prema gore za smanjenje otoka. Zatim, nežno tapkajte prstima da biste poboljšali apsorpciju. Može se koristiti ujutro i uveče za optimalne rezultate.

Water, Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dipropylene Glycol, Hydrogenated Poly (C6-14 Olefin), Niacinamide, Methyl Trimethicone, C12-16 Alcohols, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Chlorella Vulgaris Extract, Collagen, Hydrolyzed Corn Starch, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Water, Aspalathus Linearis Leaf Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Squalane, Palmitic Acid, Hydrogenated Lecithin, Glucose, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxyacetophenone, Polyisobutene, Fructooligosaccharides, Fructose, Glyceryl Stearate, Panthenol, Pentaerythrityl Distearate, Sodium Polyacrylate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Dipotassium Glycyrrhizate, Adenosine, Sodium Phytate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sorbitan Oleate, Sucrose, Dextrin, Ascorbic Acid Polypeptide, Methylpropanediol, Tocopherol, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Palmitoyl Tripeptide-5, Polysorbate 20, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Cetearyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Myristyl Alcohol, Lauryl Alcohol, Carbomer, Fragrance(Parfum).

TIRTIR

U užurbanim ulicama Seula, Južna Koreja, TIRTIR se pojavljuje kao svetionik inovacija i lepote u nezi kože. Osnovan od strane tima strastvenih stručnjaka 2015. godine, put brenda započeo je s jednostavnom, ali moćnom vizijom: da revolucionira negu kože kombinovanjem najboljeg iz prirode i nauke. Sa posvećenošću izvrsnosti i neumornim težnjama ka savršenstvu, TIRTIR je krenuo u stvaranje proizvoda koji ne samo da pružaju vidljive rezultate, već i neguju i poštuju kožu.

Od skromnih početaka, TIRTIR se razvija u poznat brend za negu kože, proslavljen zbog svoje posvećenosti kvalitetu i zadovoljstvu kupaca. Tokom godina, kompanija je neprekidno usavršavala i poboljšavala svoje proizvode, koristeći savremene formule i prirodne sastojke kako bi se rešili različiti problemi u nezi kože. Pažljivo slušajući potrebe i povratne informacije svojih kupaca, brend je prilagodio svoju ponudu kako bi pružio rešenja koja promovišu zdravu, blistavu kožu za sve. Sa fokusom na inovacije, integritet i inkluzivnost, brend ostaje posvećen osnaživanju pojedinaca širom sveta da prihvate svoju prirodnu lepotu i sjaje iznutra.

Karakteristika Vrednost
Kategorija KREME I MASKE ZA PREDEO OKO OČIJU
Koraci korejske kozmetike KORAK 8 KREME ZA PODRUČJE OKO OČIJU
Brendovi TIRTIR
Karakteristike BEZ ALKOHOLA
Specifičnosti BEZ PARABENA
Glavna Namena BORE
Namena PODOČNJACI
Sekundarna Kategorija NEGA I TRETMANI LICA
Uzrast 35+
Vrsta proizvoda KREME I MASKE ZA PREDEO OKO OČIJU

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
Hidratacija, učvršćivanje, i hlađenje u jednom potezu! Look at Me Teen Again Pep...
Cena 1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Recite zbogom umornim očima! Look at Me Teen Again Collagen + Adenosine Roll-on Firming...
Cena 1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Osvežite svoj pogled uz Look at Me Hydro Collagen okoloočne flastere koji pomažu intenz...
Cena 529,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Mary&May Tranexamic Acid + Glutathion Eye Cream je specijalizovana krema za područj...
Cena 2.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Pružite svom području oko očiju blistav i osvežen izgled sa BONNYHILL Niacinamide Glowy...
Cena 949,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Duboko hidrirajte i osvežite područje oko očiju sa BONNYHILL Hyaluronic Hydrating Eye C...
Cena 949,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Prosecna ocena:
glas
1
glas
1
Podignite i podmladite područje oko očiju sa BONNYHILL Retinol Lifting Eye Cream! Ova k...
Cena 949,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Osvetlite i osvežite područje oko očiju sa BONNYHILL Vitamin C Brightening Eye Cream! O...
Cena 949,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Ojačajte i učvrstite područje oko očiju sa BONNYHILL Collagen Firming Eye Cream! Ova kr...
Cena 949,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Idealan izbor za sve koji traže lagan i osvežavajući gel za oči. Prijatno rashladna fo...
Cena 3.015,00 RSD