O nama

Leco - Više od dve decenije na tržištu


Od osnivanja 1999. Leco se bavi uvozom i distribucijom kozmetike, pažljivo odabranih evropskih kozmetičkih brendova kao i renomiranih domaćih proizvodjača. Prateći najsavremenije svetske trendove u kozmetici i praveći dogovore sa poznatim svetskim kompanijama, nastojimo da neprestano osvežavamo ponudu i proširujemo asortiman koji nudimo na tržištu. Stalno smo prisutni na najznačajnijim sajmovima kozmetike širom sveta. Želja nam je da našim kupcima ponudimo prave proizvode u pravo vreme.

Posvećenost klijentima


Trudimo se da svojim partnerima i distributerima omogućimo i olakšamo put do krajnjeg kupca. Leco raspolaže savremeno organizovanim i opremljenim magacinima, voznim parkom i logistikom namenjenom za distribuciju proizvoda do naših klijenata. Stalnom i direktnom komunikacijom sa našim partnerima, komunikacijom putem kataloga, internet prezentacijom i društvenim mrežama, prodajni tim Leco na najbolji način predstavlja naš poslovni sistem. Neposredan kontakt sa maloprodajama i potrošačima omogućuje nam da u najkraćem roku odgovorimo na sve tržišne izazove i unapredimo zadovoljstvo naših kupaca i krajnjih korisnika proizvoda.

Garancije kvaliteta


Prodajni tim ima veliko iskustvo, teorijsko i praktično znanje u plasmanu i prezentovanju proizvoda. Naš uspeh je zasnovan na dobroj reputaciji. Prema svima se ophodimo otvoreno, iskreno i sa poštovanjem. Zaposlenima obezbedjujemo odlične radne mogućnosti i prijatno radnu sredinu.
U dinamičnom okruženju neprestano procenjujemo način na koji poslujemo, nastojeći da održimo profitabilan i siguran rast.